Vrouwen versieren, zoenen, kussen wanneer doe je dit!

vrouwen versierenVrouwen versieren, hoe maak je het spannender om een vrouw te gaan zoenen. Creëren een situatie dat je haar kunt kussen.

Ga heel close voor haar mond staan terwijl jij haar aan blijft kijken. Je kunt ook doen alsof je haar wilt gaan kussen en dan vlakbij haar lippen terugtrekken . Bij het terugtrekken kijk je haar goed lachs aan. Het is natuurlijk niet de bedoeling om de dames belachelijk te maken.

Vrouwen versieren, Je kunt één van de volgende zinnen gebruiken: Ik zoen liever niet publiekelijk (dit kun je later als excuus gebruiken om de dame mee naar huis te nemen). Je bent leuk, maar ik zoen dames niet voordat ik ze goed genoeg ken (erg vaak een favoriet). Je kunt vast zelf wel anderen bedenken. Hiermee maak je een vrouw zeker positief een beetje gek.

Vrouwen versieren

Vrouwen versieren¸ Dit heeft ze wellicht nog nooit meegemaakt! Je speelt met haar, je hebt vertrouwen in jezelf en je kan jezelf onder controle houden. Dit zet jou ook nog eens in het kader dat jij de trophy bent en dat zij ook voor jou moet werken om met je te mogen zoenen . Overigens is dat zeker enorm aantrekkelijk voor dames.

Vrouwen versieren, tot slot een kleine opsomming over hoe je een dame goed kust: Stop als 1e met zoenen zodat zij het gevoel heeft dat ze meer van je wil. Neem je tijd, jij hebt geen haast. Voel naar haar wijze van zoenen en spiegel deze (ruig, sensueel en langzaam, veel druk/weinig druk, geen tong/wel tong). Streel haar rug, gebruik je handen, voel zachtjes aan haar haar op haar achterhoofd.

Vrouwen versieren, kussen speelt ook een erg grote rol bij het spelletje vooraf . Bij een goed voorspel trek je ook af en toe je lippen terug om haar te triggeren. Het creëert seksuele spanning maar het maakt een dame ook meer opgewonden. Voorspel is super belangrijk als je echt goed wilt zijn in seks.