Vibrators en Hygiene

willie vibratorVibrators leveren een enorme dosis lust voor heel wat consumenten. Een gemeenschappelijk probleem dat veelvuldig wordt overzien bij het aanschaffen van een vibrator, met name de prijzigste, is hoe goed is het product wanneer het genot over is.

Aangezien er een heleboel vibrators bestaan om uit te kiezen, kunnen er gevarieerde manieren zijn waarin zij moeten worden onderhouden. Ze moeten nochtans over het algemeen worden bezien en goed in conditie houden zodat ze feilloos voor u functioneren en niet het risico loopt van het krijgen van ongewenste besmetting die schadelijk voor u kan zijn.

washandjesVooreerst dient u, direct na gebruik, de buitenkant van uw vibrators zuiveren. Het grootste aantal bacteriën zal dan worden weggehaald van uw speeltje. Het beste is om een eenvoudige lap (zoals een wassen doek) die schoon en nimmer gebruikt is en temper het met warm water en een chemische-vrije zeep of iets dergelijks. De reden dat ik zeg chemische vrij is, omdat veelal consumenten gevoelig zijn voor zeep op het genitale zone die sporen kan droppen op uw vibrators. Het veroorzaakt irritatie bij de volgende keer dat u de vibrator gebruikt. Afschrobben op iedere zichtbare plekken. Het zorgt ervoor dat alle kleine spleten en holtes ook schoon worden.

Als u alleen een gewone zeep die bepaalde chemische stoffen kan inhouden en niet de specifieke zeep die valide is voor vibrators, zorg er dan voor dat er geen zeepresten achterblijven. Spoel met warm water alle zeepresten uit en verwijder met een doek de laatste restjes. Dat is een goede aanwijzing, omdat zeep een van de hoofdoorzaken van gist-infecties is indien zeep gebruikt is in het vaginale plaats.

willie toy cleanerAls u werkelijk zeker wilt zijn van lichaamsverzorging, koop dan een vibrator reinigingsvloeistof die is gemaakt expliciet voor vibrators gebruik. U kunt deze overal online aankopen en veelal uit dezelfde webwinkel waar u de vibrators heeft gekocht. Ze zijn niet zeer prijzig en zijn een geweldige wijze voor het ontsmetten uw vibrator op een regelmatige grond. Ze worden gebruikt om de binnenkant van uw vibrators schoon te maken. Als uw vibrator waterdicht is heeft u dat complicatie bijna niet. Is het speeltje niet waterdicht dan is het benutten van de reinigingsvloeistof te adviseren op de binnenkant en buitenkant voor gehele reinheid.

Koop een ontsmettingsmiddel wegens uw vibrators, zo geniet u optimaal van uw aanschaf. Nadat u het speeltje heeft gebruikt dan kunt u het beste een paar minuten degelijk uitspoelen en naderhand droogmaken met een droogdoek of reine droge doek.

Ten slotte, na voor te bijdragen dat uw vibrator degelijk rein en klaar is om te worden opgeborgen. Leg uw vibrators ergens gekoeld en donker, zoals een lade of kledingkast, of zelfs onder het bed (niet als u honden heeft die op deze plaats graag een kijkje nemen!). U betaalt goed geld voor uw vibrators om een mooie belevenis te bleven. Als u goed voor de vibrator zorgt zal die u legio en groot lust leveren.