Erectiepomp

De erectiepomp is één van de manieren voor een vergroting. Krijg meer zelfvertrouwen omdat je penis tot wel 2 x zo dik en 5 – 7 cm langer wordt.

Verschillende types

Er zijn verschillende soorten op de markt betreffende de erectiepomp. De Squeeze bal is de meest voorkomende en gebruikte, gevolgd door de plunjer. Dit werkt als een fiets band pomp. Volgende is de handgreep, en onder de gebruikers bekend erom dat dit type erectiepomp beter de druk kan regelen.

Erectiepomp pakket voor meer zelfvertrouwen

Er is ook de elektrische erectiepomp met verschillende instellingen en volledig gereglementeerde zuigkracht. Tot slot, de meest gerespecteerde vibrerende  pomp. Deze zuigt en trilt gelijktijdig.

De werking van een erectiepomp

De penis wordt ingevoegd in een cilindrische buis die met een slang aan een pomp is verbonden. De lip rond de basis van de buis maakt een goede afdichting rond de penis.

Als de lucht uit de buis is gezogen door de vacuümpomp, wordt er aan de penis getrokken zodat de bloedtoevoer naar de penis toeneemt. Deze verhoogde bloedtoevoer zorgt ervoor dat de penis harder en meer rechtop gaat staan in een snellere tijd. Een penis pomp kan worden gebruikt voor masturbatie of om de  seksuele activiteit tussen een man en zijn partner te verhogen.

Het voegt ook lengte en breedte aan de penis na verloop van tijd toe zodat de seks voor voor de vrouwen aangenamer wordt.

Aanbieding met korting

Penis pomp met korting

Handleiding

Als eerste, een erectiepomp moeten gesmeerd worden. Een rubberen of latex ring, en glijmiddel op de penis aanbrengen. Ten tweede, invoegen van de penis binnen de pomp totdat de buis de basis van de penis bereikt.

Ten derde, de erectiepomp aan het werk zetten. Je voelt een lichte druk op de penis als lucht uit de buis wordt getrokken.

Weer, blijven pompen totdat uw penis rechtop staat, en neem een paar minuten om te controleren of alles nog comfortabel is zoals de druk. Ten vijfde, blijven pompen, maar vergeet niet om regelmatig te stoppen om de penis te controleren.

Erectiepomp artikelen:

Producten per pagina:

Apollo Automatische Aangedreven Pomp
Automatische Digitale Penispomp
Automatische penispomp
Deluxe penispomp met sleeve
Goedkope Elektrische Penispomp
Goedkope Penispomp Magnum Air
Goedkope Penispomp Siliconen Sleeve
Goedkope Penispomp Smile
Goedkope Penispomp voor mannen
Grote Penispomp
Heavy Duty Penispomp
Hydromax Xtreme X50 - Blauw
Hydromax Xtreme X50 - Rood
Krachtige Doorzichtige Penispomp
Luxe penispomp
Penis Pomp Cilinder
Penispomp Cilinder 2"
Penispomp Met Grippomp - Transparant
Penispomp Met Grippomp - Zwart
Penispomp Met Knijpbal - Transparant
Penispomp Met Knijpbal - Zwart
Penispomp No. 1
Penispomp No. 2
Penispomp The Premium met Cockring - Middel

Producten per pagina: