Erectiepomp

De erectiepomp is één van de manieren voor een vergroting. Krijg meer zelfvertrouwen omdat je penis tot wel 2 x zo dik en 5 – 7 cm langer wordt.

Als eerste, een erectiepomp moeten gesmeerd worden. Een rubberen of latex ring, en glijmiddel op de penis aanbrengen. Ten tweede, invoegen van de penis binnen de pomp totdat de buis de basis van de penis bereikt. Ten derde, de erectiepomp aan het werk zetten. Je voelt een lichte druk op de penis als lucht uit de buis wordt getrokken. Weer, blijven pompen totdat uw penis rechtop staat, en neem een paar minuten om te controleren of alles nog comfortabel is zoals de druk. Ten vijfde, blijven pompen, maar vergeet niet om regelmatig te stoppen om de penis te controleren.

 

Meer zelfvertrouwen

  • Penis vergroten met 5 tot 7 cm
  • Tot wel 2 x zo dik
  • De vrouwen zullen versteld staan
  • Keuze uit handpomp voor € 49,- of de elektrische uitvoering voor € 74,95

Erectiepomp in combinatie met Libido7

 

De werking van een erectiepomp

De penis wordt ingevoegd in een cilindrische buis die met een slang aan een pomp is verbonden. De lip rond de basis van de buis maakt een goede afdichting rond de penis. Als de lucht uit de buis is gezogen door de vacuümpomp, wordt er aan de penis getrokken zodat de bloedtoevoer naar de penis toeneemt. Deze verhoogde bloedtoevoer zorgt ervoor dat de penis harder en meer rechtop gaat staan in een snellere tijd.

Een penis pomp kan worden gebruikt voor masturbatie of om de  seksuele activiteit tussen een man en zijn partner te verhogen. Het voegt ook lengte en breedte aan de penis na verloop van tijd toe zodat de seks voor voor de vrouwen aangenamer wordt.

 

Andere erectie pompen

Er zijn verschillende soorten op de markt betreffende de erectiepomp. De Squeeze bal is de meest voorkomende en gebruikte, gevolgd door de plunjer. Dit werkt als een fiets band pomp. Volgende is de handgreep, en onder de gebruikers bekend erom dat dit type erectiepomp beter de druk kan regelen. Er is ook de elektrische erectiepomp met verschillende instellingen en volledig gereglementeerde zuigkracht. Tot slot, de meest gerespecteerde vibrerende  pomp. Deze zuigt en trilt gelijktijdig.

Sortering:

Bathmate Hydro7 Penispomp Blauw
Bathmate Hydromax X30 Penispomp Transparant
Bathmate Hydromax X30 Wide Boy Penispomp Transparant
Bathmate Hydromax3 Penispomp Transparant
Bathmate HydroXtreme3 Penispomp Transparant
Bathmate HydroXtreme9 Penispomp
Penispomp Met Gratis Penisring "Maximus" by Erovibes
X Factor Enlarger Pomp
XLsucker Automatische Penispomp
XLsucker Digitale Penispomp
XLsucker Penispomp Blauw

 

Plaats een reactie