Feromonen

Vrouwen vinden de geur van feromonen zeer aantrekkelijk. Heb je als man een parfum waar dit in zit heb je meer kans dat vrouwen naar je toe komen en een spannend gesprek met je aangaan.

Of je nu knap bent of niet, vrouwen zullen door deze feromonen meer opgewonden zijn dan normaal. De kans dat je hierdoor seks hebt is aanzienlijk groter dan dat je bezig bent om een openingszin te verzinnen.

feromonen waar vrouwen geil van worden

Vrouwen zullen sneller contact maken

Dus geen gedoe meer om je zorgen te maken hoe je het snelste opvalt bij de vrouwen. Gepaste kleding, een beetje verzorging en het geurtje zijn in de meeste gevallen al genoeg om een sexy oog contact te maken.

Stel je eens voor, je gaat gezellig naar de kroeg met vrienden en de vrouwen staan allemaal bij jouw. De andere zullen zich echt gaan afvragen waarom dat is. Ze zullen behoorlijk jaloers worden op je.

Je zelfvertrouwen krijgt hierdoor natuurlijk ook een enorme boost en hebt het gevoel dat je alles aan kan.

Feromonen zijn lokstoffen om vrouwen te verleiden

Het is bewezen dat het verleiden en versieren van vrouwen met deze lokstoffen effect heeft. Vrouwen blijven langer bij jou in de buurt.

Heb je geen succes bij de vrouwen dan is dit waarschijnlijk de oplossing voor jouw. Probeer het gewoon eens uit, je zult er geen spijt van krijgen.

Het is een unieke geur die je als man zijnde moet geprobeerd hebben, waarschijnlijk dat je deze na de eerste keer altijd gaat gebruiken! Combineer deze geur met een erectie middel en beleef het seks avontuur van je leven. Jouw prestaties zullen te vergelijken zijn met die van een pornoster en vrouwen zullen dan altijd bij jouw terug willen komen.

Heb je al een vriendin of vrouw en is de seks helemaal weg aan het gaan, probeer dan eens Spaanse vlieg. Je zult versteld staan van het resultaat.

Producten per pagina:

Producten per pagina: