Opwindende geurtjes

Moeite om in contact te komen of zien de vrouwen jouw niet staan? Koop dan nu parfum die vrouwen aantrekt. Makkelijk online bestellen en snel geleverd.

Vrouwen vinden de geur van feromonen zeer aantrekkelijk. Heb je als man een parfum waar dit in zit heb je meer kans dat vrouwen naar je toe komen en een spannend gesprek met je aangaan. Of je nu knap bent of niet, vrouwen zullen door deze feromonen meer opgewonden zijn dan normaal. De kans dat je hierdoor seks hebt is aanzienlijk groter dan dat je bezig bent om een openingszin te verzinnen.

Parfum die vrouwen aantrekt

Parfum die vrouwen aantrekt en daardoor sneller contact maken

Dus geen gedoe meer om je zorgen te maken hoe je het snelste opvalt bij de vrouwen. Gepaste kleding, een beetje verzorging en het geurtje zijn in de meeste gevallen al genoeg om een sexy oog contact te maken.

Stel je eens voor, je gaat gezellig naar de kroeg met vrienden en de vrouwen staan allemaal bij jouw. De andere zullen zich echt gaan afvragen waarom dat is. Ze zullen behoorlijk jaloers worden op je. Je zelfvertrouwen krijgt hierdoor natuurlijk ook een enorme boost en hebt het gevoel dat je alles aan kan.

 

Hoe kan dan dat, succes bij de vrouwen?

Het is bewezen dat het verleiden en versieren van vrouwen met feromonen lokstoffen effect heeft. Vrouwen blijven langer bij jou in de buurt. Heb je geen succes bij de vrouwen dan is dit waarschijnlijk de oplossing voor jouw. Probeer het gewoon eens uit, je zult er geen spijt van krijgen.

Het is een unieke geur die je als man zijnde moet geprobeerd hebben, waarschijnlijk dat je deze na de eerste keer altijd gaat gebruiken! Combineer deze geur met een erectie middel en beleef het seks avontuur van je leven. Jouw prestaties zullen te vergelijken zijn met die van een pornoster en vrouwen zullen dan altijd bij jouw terug willen komen.

 

Sortering:

DEODORANT INTIMATE FABULEUSE 30ML
DEODORANT INTIMATE SENSUELLE 30ML
DESIRE FOR WOMEN MINI
JO MEN PHEROMONE - EXTRA CONCENTRATED!
JO PHEROMONE DEODORANT MEN
JO PHEROMONE DEODORANT WOMEN
JO WOMEN PHEROMONE
MAI PHERO PERFUME FEMININE 30ML
MAI PHERO PERFUME MASCULINE 30ML
MAX MASTURBATION CREME PHEROMONES
PHEROFEM EAU DE TOILETTE 15ML
PHEROM BODYLOTION FOR MEN
PHEROM BODYLOTION FOR WOMEN
PHEROMEN EAU DE TOILETTE 15ML
PHEROMON PARFUM LONDON MYSTERIOUS MAN
PHEROMON PARFUM LONDON SOPHISTICATED WOM
PHEROMON PARFUM MIAMI SEXY WOMEN
PHEROMON PARFUM MIAMI SPICY MAN
PHEROMON PARFUM TOKYO SENSUAL WOMEN
PHEROMON PARFUM TOKYO URBAN MAN
PHEROMONE GEL BODYLOTION FOR MEN
PHEROMONE GEL BODYLOTION FOR WOMEN
PHEROMONES WITHOUT FRAGRANCE MEN 5ML
PHEROMONES WITHOUT FRAGRANCE WOMEN 5ML
PHEROSPRAY
SIMPLY SEXY LOVE PHEROMONE GIFT SET
SIMPLY SEXY LOVE PHEROMONE PERFUME 100ML
SIMPLY SEXY LOVE PHEROMONE PERFUME 10ML
WOMAN PHEROMONE PARFUM TWILIGHT